Mama elevului Paul Alexandru Stiegelbauer din clasa a XI-a, Mărioara Stiegelbauer, a auzit de centrul de pregătire încă de când acesta era în clasa a V-a. Fiul său a câștigat numeroase premii și mențiuni la olimpiade și concursuri naționale și județene de matematică și de informatică.

Vezi Video
Vezi Video

Maria Jitea este mama lui Gabriel Octavian, unul dintre elevii care se pregătește la Fizică în cadrul centrului de performanță „Hai la Olimpiadă!” din Constanța. Se consideră o norocoasă pentru că  îl are pe fiul ei și crede că orice părinte ar fi bucuros să aibă un copil ca al ei.  Își amintește că Gabriel era preocupat încă de mic să descopere lucruri noi și  „spunea că e musai ca numele lui trebuie să rămână undeva”.

Vezi Video
Vezi Video

Sandu Dumitrescu este tatăl lui George, unul dintre elevii care se pregătește la Matematică prin intermediul programului „Hai la Olimpiadă” din Brașov. Fiul său a aflat despre acest proiect de la profesoara lui de la clasă, doamna Băjan Mariana, care l-a îndemnat să dea examenul de înscriere la centru.

Vezi Video
Vezi Video

Cristina Pușcașu este mama lui Răzvan, unul dintre elevii care s-au pregatit anul trecut prin intermediul programului „Hai la Olimpiadă!” din Constanța.

Vezi Video
Vezi Video