Noutăți

În această secțiune puteți afla cele mai recente informații despre acțiunile programului ”Hai la Olimpiadă!”.

Olimpiade internaționale 2021

29 iunie, 2021

Programul „Hai la Olimpiadă!” constă în susținerea a 52 de centre de studiu unde peste 5.000 de copii se pregătesc pentru concursuri și olimpiade, dar și în sprijinirea participării elevilor din România la olimpiade naționale și internaționale. Efortul copiilor ce-și dedică mult timp studiului Matematicii, Fizicii sau Informaticii este recompensat prin participarea și, de cele …

mai mult

Fundația eMAG continuă pentru al VIII-lea an consecutiv programul ”Hai la Olimpiadă!”

7 septembrie, 2020

UPDATE: Am prelungit perioada de înscrieri până pe 5 octombrie pentru centrele unde nu s-au ocupat toate locurile. În perioada 7 – 30 septembrie 2020 vă puteți înscrie copilul la centrul de pregătire pentru materia de care este pasionat. Programul ”Hai la Olimpiadă!” le este dedicat copiilor din sistemul public de învățământ care vor să …

mai mult

Programul sesiunilor de pregătire în anul școlar 2019-2020

18 octombrie, 2019

Alături de partenerul de încredere BCR și 377 dintre cei mai buni profesori din țară continuăm pentru al șaptelea an consecutiv programul ”Hai la Olimpiadă!”.

mai mult

Vino în echipa ”Hai la Olimpiadă!”. O campanie inițiată de Fundația eMAG cu sprijinul BCR

2 septembrie, 2019

În perioada 2 – 23 septembrie 2019 vă puteți înscrie copilul la centrul de pregătire pentru materia de care este pasionat, iar pentru admitere el va susține o testare între 27 septembrie și 1 octombrie.

mai mult

”Hai la Olimpiadă!” desemnat de ANIS Programul Anului în domeniul educației

2 februarie, 2018

Programul ”Hai la Olimpiadă!” a câștigat premiul Education Program of the Year la Gala ANIS. 31 de centre de pregătire sunt implementate de Fundația eMAG în 16 orașe din țară în care 4500 de copii se pregătesc cu cei mai buni profesori de matematică, fizică și informatică și au rezultate excelente, inclusiv la concursurile internaționale.

mai mult