Vino în echipa ”Hai la Olimpiadă!”

Programul de pregătire pentru perfomanță ”Hai la Olimpiadă!” li se adresează exclusiv elevilor din sistemul public de învățământ. Pentru a înscrie un elev în program, trebuie completat formularul de mai jos de către părinte sau reprezentant legal. După organizarea grupelor de lucru, elevii admiși vor fi afișați în pagina centrului ales.

Cursurile centrelor de pregătire se desfășoară săptămânal în zilele de sâmbătă. Programul este conceput astfel încât fiecare copil să poată participa la cursurile unui singur centru.

Pași recomandați:

Detalii despre elev
Te rugăm să selectezi întâi județul.
Te rugăm să selectezi întâi județul.
Clasa în anul școlar curent, 2021 - 2022.
Numai pentru elevii care au fost înscriși în program în anii școlari anteriori.
Alege centrul de pregătire pentru performanță la care elevul dorește să se înscrie
În listă apar doar centrele pentru care sunt clase disponibile.
Te rugăm să selectezi mai întâi centrul. În listă apar doar clasele disponibile.
Media generală din anul școlar 2020-2021 la materia centrului. Pentru elevii care vor fi în clasa a 6-a și doresc să se pregătească la fizică, completați media generală la matematică din clasa a 5-a.
Exemplu: pentru un elev, de clasa a 10-a, care este înscris la un centru de pregătire pentru fizică, se va completa media generală la fizică din clasa a 9-a.
Pentru elevii care vor fi în clasa a 5-a în anul școlar 2021-2022.
Datele părintelui / reprezentantului legal al copilului
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.

Vino în echipa ”Hai la Olimpiadă!”

Dacă ești pasionat de matematică, fizică, astronomie și astrofizică, chimie sau informatică, înscrie-te la centrul de pregătire pentru performanță din județul tău, în perioada 13 septembrie - 11 octombrie 2021.

Fiecare centru de pregătire este autonom, iar perioada pentru comunicarea rezultatelor selecției diferă de la un centru la altul. Profesorii coordonatori vor anunța în secțiunea lista centrelor criteriile pentru selecție și detalii despre primele cursuri de pregătire.