Prunaș Bogdan

Matematică Târgu Mureș

Prunaș Bogdan are 13 ani, este elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” din Târgu Mureș și se pregătește de 2 ani în centrul „Hai La Olimpiadă!”, la matematică.

Bogdan a decis să se înscrie în programul „Hai la Olimpiadă!” la încurajările membrilor familiei și ale profesorilor săi și mărturisește că datorită pregătirii din centru a reușit să aibă rezultate foarte bune la materia sa preferată. Chiar mai mult, s-a obișnuit cu munca suplimentară, cu competiția și emoțiile ei, cu succese, dar și cu eșecuri.

Cele mai mari realizări, nu doar personale, ci și ale profesorilor care l-au pregătit, sunt premiile și diplomele de la concursurile la care s-a clasat bine sau excelent, dar și informațiile pe care le-a dobândit, ne-a spus Bogdan.

“Pe colegii mai mici cu potențial și ambiție, îi sfătuiesc să muncească, să lucreze, cu moderație, dar cu o anumită seriozitate și neapărat cu plăcere pentru a-și atinge scopurile și pentru a demonstra că sunt speciali”, a completat Bogdan.