Năstase Ana Maria Ștefania

Matematică și Informatică București

Năstase Ana Maria Ștefania are 14 ani, este elevă în clasa a VII-a la Colegiul Național „Grigore Moisil” din București și se pregătește în centrul „Hai la Olimpiadă!” de 2 ani, la matematică și informatică.

Ana Maria spune că a descoperit matematica de performanță în clasa a IV-a, când a participat la cursurile Centrului de Excelență ale Inspectoratului Școlar București. Acest fapt a determinat-o ca la gimnaziu să înceapă pregătirea pentru olimpiade.

În cei doi ani de când frecventează cursurile centrelor „Hai la Olimpiadă!” a reușit să își perfecționeze cunoștințele, dar și să se antreneze pentru competiție, grație profesorilor săi: dl Bogdan Georgescu si dl Traian Preda.

Rezultatele obținute la olimpiade au motivat-o să continue să se autodepășească și au determinat-o să se înscrie și în centrul „Hai la Olimpiadă!” la informatică, pe care l-a frecventat timp de 1 an.

Colegilor săi mai mici, Ana Maria le recomandă să se înscrie în program deoarece astfel se pot pregăti în moduri diferite de cele de la clasă și vor fi mai aproape de performanță.