Leonte Mihnea

Matematică Cluj-Napoca

Leonte Mihnea este elev la Colegiul Național „Emil Racoviță”, Cluj-Napoca. A aflat despre centrul de pregătire „Hai la Olimpiadă!” în clasa a V-a, iar un an mai târziu s-a înscris în program pentru a se pregăti la matematică.

„Îmi place matematica, este o știință exactă și mă pasionează, poate în viitor o să lucrez în domenii în care aceasta o să aibă un rol important.”, spune Mihnea.

El a obținut medalii de aur, argint și bronz la olimpiada națională de matematică și la concursuri interjudețene. Consideră că pregătirea în centrul „Hai la Olimpiadă!” este foarte utilă, pentru că, deși presupune mult timp și sacrificii, rezultatele nu întârzie să apară. Înainte de concursuri, obișnuiește să se uite peste problemele lucrate individual, dar și peste alte exerciții rezolvate de profesorii de la centru.

Mihnea recomandă pregătirea într-un centru de performanță „Hai la Olimpiadă!”, susținând că este un pas important pentru oricine dorește să devină olimpic, deoarece totul este foarte bine organizat.