Lorincz Carla

Matematică Oradea

Lorincz Carla are 14 ani, este elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea și se pregătește de 3 ani în centrul „Hai La Olimpiadă!”, la matematică.

Carla a aflat de programul „Hai la Olimpiadă!” de la profesoara ei de matematică.
Rezultatele imediate și atmosfera plăcută în care se desfășoară activitatea în centrul de pregătire, au motivat-o să participe la fiecare oră de curs.

Ne-a mărturisit că datorită pregătirii din centru a reușit să obțină premii la diferite olimpiade și concursuri la care a participat. Printre aceste premii se numără medalia de bronz la Olimpiada Națională de Matematică și premiul întâi, doi ani consecutivi la Olimpiada Județeană de Matematică.

Însă, „cea mai mare realizare a fost să imi dau seama că mai am foarte multe lucruri de învățat și asta m-a motivat să lucrez și mai mult”, a completat Carla.

Colegilor mai mici care doresc să facă performanță, le recomandă să lucreze cât mai mult, să nu renunțe niciodată și să învețe să rămână stăpâni pe situație atunci când vor fi nevoiți să demonstreze ceea ce pot, pentru că nimic nu este imposibil. În final, nu e important punctul de start ci unde au ajuns datorită pasiunii lor.