Huși – Fizică

Coordonator Dumitrașcu Irina

Funcția de inspector școlar pentru disicplinele fizică și chimie mi-a oferit posibilitatea să sprijin și să încurajez activitatea de performanță în rândul elevilor și tinerilor din județul Vaslui. Am fost onorată să pot facilita colegilor de fizică, și profesorilor de chimie, prin intermediul și cu ajutorul echipei de la Fundația eMAG și CJEX Vaslui șansa să lucreze într-un mediu elevat pentru promovarea performanței vasluiene în domenii precum fizica, astronomia și astrofizica, chimia.

Centrele de pregătire pentru performanță sunt în general pepeniera de unde se identifică și se valorifică cei mai potențiali elevi, în cazul de față în domeniul fizicii, unde spiritul de echipă se îmbină eficient cu cel competitiv și în favoarea tuturor celor implicați. Faptul că cei mai valoroși profesori și elevi se pot întâlni și comunica într-un limbaj științific, poate înțeles cel mai bine numai de ei și cu multiple valențe interdisciplinare, creează o emulație intelectuală ce se concretizează în rezultatele deosebite obținute, an de an, la competițiile naționale și internaționale de fizică, astronomie și astrofizică, chimie etc.

Coordonator
Dumitrașcu Irina
Echipa de profesori
Popa Cristinel
Elevi în anul școlar 2019 - 2020
20
Buget 2019 - 2020
962€

Programul claselor

Clasa a 9-a

Selecție

Pentru această clasă sunt admiși toți elevii înscriși.

Selectia elevilor se va realiza în funcţie de rezultatele deosebite obtinute la olimpiada de fizica si la olimpiadele de Fizica şi Stiinte pentru Juniori si la concursuri scolare cu tematica de fizica (Profizica, Evrika, Cygnus)si / sau interdisciplinare.
Prima ora de curs

Data

Sâmbătă, 10 octombrie, 2020, ora 21:04

Durata 3h

Locație

Colegiul National "Cuza Voda" Husi, sala 27, Laboratorul de fizica, etaj II, Husi, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 11Pregatirea se va desfasura in sali de clasa igienizate corespunzator normelor MS de prevenire a imbolnavirii cu virusul SARS -COV -2, cu banci distribuite pentru a asigura distantartea sociala.

Clasa a 10-a

Selecție

Pentru această clasă sunt admiși toți elevii înscriși.

Elevii vor fi selectati dupa rezultatele deosebite obtinute la olimpiadele de Fizica si Stiintele Pamantului precum si la o serie de concursuri cu tematica din domeniul fizicii si stiinte (Evrika, Profizica, Cygnus etc. )
Prima ora de curs

Data

Sâmbătă, 10 octombrie, 2020, ora 21:00

Durata 3h

Locație

Colegiul National "Cuza Voda" Husi, etajul II, Laboratorul de fizica, Husi, str, Mihail Kogalniceanu, nr. 11Pregatirea se va desfasura in laboratorul de fizica care este igienizat corespunzator normelor MS de prevenire a imbolnavirii cu virusul SARS -COV -2, cu banci distribuite pentru a asigura distantartea sociala.

Clasa a 11-a

Selecție

Pentru această clasă sunt admiși toți elevii înscriși.

Elevii vor fi selectaţi după rezultatele deosebite obţinute de elevi la olimpiadele de Fizică şi Ştiinţele Pământului precum şi după rezultatele obţinute la concursuri de calibru din domeniul fizicii (Evrika, Profizica, Cygnus etc.)
Prima ora de curs

Data

Sâmbătă, 10 octombrie, 2020, ora 21:00

Durata 3h

Locație

Colegiul Naţional "Cuza Vodă" Huşi, etajul II, Laboratorul de fizica, Husi, str. Mihail Kogalniceanu, nr. 11Laboratorul de fizică este o sală bine igienizată, cu mese distribuite astfel încât elevii să respecte distanţarea socială şi să prevină imbolnăvirea cu virusul SARS - COV-2.

Clasa a 12-a

Selecție

Pentru această clasă sunt admiși toți elevii înscriși.

Selecţia elevilor care vor participa la centrul de excelenţă se va realiza în funcţie de rezultatele deosebite obţinute de elevi la olimpiadele de Fizică şi Ştiinţele Pământului precum şi de rezultatele de la concursuri importante din domeniul fizică şi ştiinţe (Evrika, Profizica, Cygnus etc.).
Prima ora de curs

Data

Sâmbătă, 10 octombrie, 2020, ora 21:00

Durata 3h

Locație

Colegiul National "Cuza Voda" Husi, etajul II, Laboratorul de fizica, Huşi, str. Mihail Kogălniceanu, nr. 11Laboratorul de fizică este o sală bine igienizată, cu mese distribuite astfel încât elevii să respecte distanţarea socială şi să prevină imbolnăvirea cu virusul SARS - COV-2.

Lista elevilor admiși

Procesul de admitere nu s-a efectuat. Te rugăm să revii în perioada următoare.