Beclean – Matematică

Coordonator Chiciudean Nastasia

Îmi place să lucrez foarte mult cu elevii, să aplic diverse metode didactice care să confere atractivitate demersului instructiv-educativ. Prin activitatea mea, încerc să-i conștientizez pe elevi că matematica nu este doar o disciplină de examen, ci un mod de înțelegere a realității în care trăim. Alegerea acestei discipline este concretizarea unei pasiuni din copilărie pe care o valorific zilnic la catedră, concursuri școlare precum și la cursurile de pregătire pentru performanță.

Am început să activez la centrul județean de excelență din primul an în care s-a introdus în județul Bistrița-Năsăud, în 2002. La început am lucrat la clasele gimnaziale, apoi pe măsură ce am dobândit experiență, am pregătit un număr tot mai mare de elevi de la liceu. Este o bună oportunitate pentru elevii pasionați de matematică să participe la activitățile desfășurate în cadrul centrului, în scopul consolidării și aprofundării cunoștințelor dobândite și de pregătire într-un cadru bine organizat pentru olimpiade, concursuri școlare și nu în ultimul rând pentru o bună integrare în societate. Succesul se definește prin satisfacția participanților, profesori și elevi deopotrivă, dar și prin organizarea și planificarea exemplară a întregii activități. Am ales să coordonez activitatea centrului de pregătire pentru performanță ”Hai la Olimpiadă!” pentru matematică, la recomandarea și cu sprijinul unui profesionist, domnul profesor Rus Constantin, care este Directorul Centrului Județean de Excelență Bistrița-Năsăud, ținând cont de activitatea fructuoasă, neîntreruptă de aproape 20 de ani în domeniul excelenței. Am fost onorată că mi s-a acordat încredere în cadrul colectivului să cordoonez activitățile disciplinei pe care o predau. Le recomand tuturor elevilor care sunt pasionați de matematică și care doresc să facă performanță să se înscrie și să participe într-o atmosferă de lucru amicală și benefică la cursurile programului ”Hai la Olimpiadă!”.

Coordonator
Chiciudean Nastasia
Echipa de profesori
Stanciu Elisabeta
Elevi în anul școlar 2019 - 2020
21
Buget 2019 - 2020
860€

Programul claselor

Clasa a 5-a

Selecție

Pentru această clasă sunt admiși toți elevii înscriși.

Având în vedere că s-au înscris mai puțini, elevii sunt admiși pe baza rezultatelor din anii trecuți atât cele de la concursuri cât și cele de la clasă.
Prima ora de curs

Predare online

Data

Sâmbătă, 10 octombrie, 2020, ora 10:00

Durata: 2h

Mai multe detalii despre procesul online de predare veți primi pe email de la coordonatorul centrului.Cursurile vor fi pe Classroom

Lista elevilor admiși

# Elev Clasa
1 BADALE LUCA 5
2 Blidaru Ioana 5
3 Butoi Cristian 5
4 Denes-Botean Matei 5
5 Dragomir Daria Alessia 5
6 Mureșan Alexandra 5
7 Mureșan Lara Maria 5
8 Oprea Alexia Maria 5
9 Roman Ioana-Eugenia 5
10 Rusu Mihai 5
11 Săsărman Adina-Ioana 5
12 SĂSĂRMAN AURA ALEXANDRA 5
13 Stanciu Vlad-Corneliu 5
14 Talos Larisa 5
15 Zsigmond Edwina Timeea 5